fredag 6. februar 2015

Leiligheten vår er nå til salgs!

Hvis du har lyst på en leilighet sentralt i Oslo med nydelig utsikt,  stor balkong og lave fellesutgifter så er kanskje leiligheten vår noe for deg?



Det er med tungt hjerte at vi må selge leiligheten vår, men den blir litt liten nå som vi blir tre;)

vi har kost oss masse her og noe av det jeg syns er best med leiligheten er balkongen! På sommeren så tilføyer den et ekstra rom til leiligheten.  Vi har sol helt fra den står opp og frem til rundt 15.00 på ettermiddagen.  Etter det så er det svalt og lunt der.  Sola stråler over Vålerenga og Ekebergåsen helt til den går ned og gir en nydelig utsikt!




En annen fordel jeg liker med leiligheten er at kjøkkenet er i et eget rom og har en masse med skapplass.  Det er relativt nytt og lyst og fint.




 Sovealkove er ikke alltid det mest ideelle,  men med en grei IKEA bokhylle i mellom stuen og alkoven så danner dette et naturlig skille og man føler at det er ganske privat.  De fleste som kommer på besøk legger ofte ikke merke til at det finnes en seng bak der en gang.


Her ser du bokhyllen som skiller sovealkove og stue. Vi har pleid å ha DVDer på den ene siden og bøker på den andre og det dekker innsyn veldig bra. 

Stuen er relativt stor til at dette bare er en 38 kvadrat stor leilighet! Den er lys og fin, med plass til stor sofa.  Eller du kan ha en mindre sofa og heller sette inn et lite spisebord foran vinduet :)




Badet er kanskje ikke så moderne,  men det er lett og holde rent og lyst,  og med dusjkabinett så sparer du rommet for mye slitasje! Du lurer kanskje på hvor du kan ha vaskemaskinen,  for det blir det dessverre ikke plass til her,  men frykt ikke,  det finnes et stort vaskerom i 1 etasje.  Her skriver du deg opp for 2 timer av gangen og du har tilgang til 3 vaskemaskiner,  2 tørketromler og et stort tørkerom! Dette er helt gratis!



Liker du å trene,  men har ikke råd til å betale for abonnement på treningsstudio? Jo,  da er du hjertelig velkommen til å bruke byggets treningsrom som også finnes i 1 etasje.  Her har du en tredemølle,  en spinningsykkel,  en ergometersykkel samt vekter,  ribbevegg og opplegg for litt mer avanserte øvelser ;)  Dette er også helt gratis og kan benyttes til alle døgnets tider:)

Leiligheten ligger på Kampen og grenser mot Galgeberg.  Her har du utrolig gode bussforbindelser og det tar bare et par minutter ned til 20-bussen som tar deg mot Carl Berner og gjennom Sagene mot Majorstua og Skøyen.  Rett rundt det hjørnet har du også 37-bussen som tar deg ned til sentrum og opp gjennom hele byen med Nydalen som endestasjon og det beste med denne er at den går døgnet rundt! Det tar også bare 10 minutter og gå til Tøyen t-banen stasjon hvor du har tilgang til alle byens baner.
Det tar bare 25 minutter og gå ned til sentralbanestasjonen og du har restauranter,  fastfood og kafeer rundt hvert et hjørne:)


Noe som er utrolig deilig er at leiligheten ligger i 7 etasje og ser over alle andre bygg i nærheten og du slipper dermed innsyn og kan sprade rundt lettkledd (les naken) så mye du bare vil. 


Ja,  som dere kanskje forstår så syns vi det er ganske fantastisk å bo her og vi håper at vi finner noe i samme område,  men det er ikke så lett! Ønsker du å se mer av prospektet ta en tur på finn.no

http://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=55656408&ov=m&usergroup=66



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar