tirsdag 30. juli 2013

Turistfella!

Vi falt jo selvfølgelig i den verste turistfella vi også når vi kom hit, og da mener jeg restaurantmessig! Det er restauranter overalt og det å velge riktig er jo ikke så lett.

Alt ser super tacky ut, bilder av maten på utsiden og what not, så hva gjør man da? Jo vi brukte Trip Advisor for å finne ut av hvor det var god mat. Vi ankom jo veldig sent den første kvelden og var usikker på om kjøkkenet på restaurantene fremdeles var oppe så vi spurte likesågodt resepsjonisten. Han var veldig behjelpelig og anbefalte Restaurant Kalafatic.

Restaurant Kalafatic ligger på 8. Plass på Trip Advisor. Vi var veldig sulter og gikk for noe trygt og godt, nemlig The Meat Platter, med bare masse forskjellig kjøtt. Vi bestilte en ekstra salat ved siden av, sånn at vi ikke skulle føle oss helt som urmenn:P Maten her var god, kjøttet smakte greit, ikke noe wow, men veldig det du forventer av en grillet meat dish på en restaurant nede ved stranden i turiststripa.

Lunsj dag 2 var veldig god, her tok vi bare den nærmeste og beste, og fordi jeg kvelden før hadde skreket at oooh her så det koselig ut og jeg mente at jeg hadde lest at Il Golfo, som restauranten het, lå på topp 10. Il Golfo hadde god salat og veeeeldig god fisk! Selvfølgelig igjen ikke noe wow måltid, men som en lunsj så var dette ganske greit. Dere ser bilde av måltidet under. Thomas fant en svææær flue i salaten og var heller misfornøyd med det :P

Den mest tragiske opplevelsen er helt garantert Restaurat Biokovo. Hva du enn gjør ALDRI dra hit å spis!!! Vi hadde lest flere steder at den italienske maten her var utrolig god og at flere hadde spist her gjentatte ganger, så vi tok turen dit.

Verre service skal du lete lenge etter, maten var helt grusom, osten som skulle være hard var ikke bare smakløs men svett og myk. Prosciuttoen var ikke noe bedre enn den beste spekeskinka til First Price og jeg tør nesten ikke å begynne å fortelle om Bruschettaen... Bruschettaen var en halvtør våt loffebit, med en halv tomatskive på og "mozarella" på toppen. Den hadde helt klart blitt gjort klar på forhånd og stått i kjøleskapet, for tomatsaften hadde sivet gjennom loffebiten og den var iskald inni.. Æsj! Thomas hadde en kjedelig kyllingbit med ost og squash inni med pommes fristes ved siden av, denne var bare salt og ikke så mye annet. Jeg hadde bestilt en grønn pasta med reker og tenkte at det ville være godt med et glass hvitvin til. Da jeg spurte om hva slags hvitvin servitøren ville anbefale så han helt bortkommen ut og anbefalte husets forglemmelige vin. Pastaen smakte som fiskeboller i hvit saus uten noe som helst krydder. Den var overkokt og badet i saus! Nei vi måtte bare komme oss bort derifra.

Vi følte oss ganske snobbete der vi satt, men seriøst dette stedet hadde dårligere standard en McDonalds! På siste bilde ser dere hvor misfornøyde vi var ;) Har dessverre ikke noe bilde av den ekle maten.










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar