fredag 8. juli 2011

Velkommen til Beijing

Da har jeg endelig fått laget et videoblogg innlegg til dere. Jeg husket jo ikke så mye av det lille Thomas lærte meg om klipping før jeg dro til Kina, men etter 6 timers hardt arbeid (for 9 min. film) og facebookhjelp av Thomas ble dette resultatet. Håper dere liker det dere ser :)



8 kommentarer:

  1. merkelig at ikke forrige kommentar kom inn...forsøkte å si kokeliko ..så super video..så glad for at dere har kommet vel tilrette...og enda en gang så godt at dere fant en så bra leilighet..moro å se dere Lotte..og takk til Thomas for at han lærte en superdyktig datter på kort tid å klippe(he he)...Du gjør deg superbra på film og er sååå stolt av deg...flink du..ser fram til neste..kleeem fra oss (mamma og helge)

    SvarSlett
  2. Takk skal du ha mamma:) Veit ikke helt hva den neste skal handle om, men tror et blir leiligheten:)

    SvarSlett
  3. 6 timers jobbing for 9 min er ganske bra i klippeverdenen det ;) Jeg synes du var kjempeflink, og du huska jo masse av det jeg lærte deg før du dro!

    Synes filmen ble veldig bra, og gleder meg som sagt til neste episode. Må ikke tro at det du sier er kjedelig heller, syns det er spennende å høre om leiligheten og alt dere har opplevd! Haha, likte også bæsjen i gangen.. det var litt crazy.

    Savner deg kjempemasse jenta mi! Til neste film kan jeg få lært deg et par nye tips og triks vettu ;) Kan ha en skype-klippesession f.eks. Vi kan jo gå gjennom det å legge på og klippe til musikk :O

    SvarSlett
  4. Søte Lottemor:)
    Så bra å lese/se at du har kommet vel fram og kommet så raskt i orden. Vi var litt bekymra her hjemme for om det kom til å bli vanskelig for dere å finne en leilighet, men godt det gikk raskt! Veldig morsomt å høre hvordan dere har det, hva dere opplever og ikke minst hvordan dere opplever det (som nordmenn i kina)! Så veldig fin du blei på håret forresten:)! Bra film!!
    Alle her hilser masse! (Jeg: mamma, nå har Lotte fått seg leilighet i Kina! Mamma: Åh! Nå blei jeg letta! haha:D)
    STOR KLEM Kristine:)

    SvarSlett
  5. Kjære Lotte!
    Så flott blogg! Kjempemorsomt å både høre hva du forteller og dine morsomme kommentarer. Både Per og jeg koste oss med dette. Ser av kommentarene at det er ok med den flotte leiligheten nå og det er fint. Bra å bo i høyden. Den nye hårfrisyren var veldig fin!
    Gleder meg til neste "film", klem fra tante Ellen og onkel Per Ps Hvordan gikk det med mobilkjøp?ds

    SvarSlett
  6. Kjempefin film Lotte! Hyggelig å se at alt er på plass, og at dere har det bra. Veldig koselig å se deg igjen, selvom det var på film. Vi gleder oss til å høre (se) hvordan det går med dere jentene.

    Masse klemmer fra Yvonne! Både til Lotte og Kine.

    SvarSlett
  7. Halla :D
    Kule saker! gleder meg til neste film :)

    SvarSlett
  8. Takk til alle dere som kommenterer, kjempeflott å vite at den blir sett og om dere liker det dere ser eller ikke:) Da er det gøy å lage mer. Mange klemmer til dere allesammen!

    SvarSlett